Fredagsmys

Efter en en snabb överläggning med mig själv och kylen i förmiddags ringde jag en vän. Lunch? På ett favoritställe en bit utanför stan? Hon brukar säga ja på såna infall och svaret blev precis det även idag. Jag gjorde mig iordning och åkte för att hämta henne. Sen ut till den havsnära matstället. Solen sken visserligen men det var för kallt att äta utomhus. Vi hittade ett bra bord inne. Fick vår beställda bakde potatis med skagenröra och sallad. Mums. Och en trivsam pratstund därtill.

Sedan jag släppt av henne parkerade jag utanför centralstationen. Fördrev en halvtimme i väntan på Dotterns tåg. Hon är hemma på snabbvisit, först och främst för att få sin andra vaccination. Jag skjutsade henne till vaccinationsstället och sitter i bilen och väntar under tiden. Nu är hela familjen fullvaccinerad. Härligt. För hennes hennes del blir det sen nåt äventyr med en kompis. För Makens och min del blir det ett restaurangbesök med ett par kompisar. Dagens andra för min del alltså 🙂 Inte illa för en fredag skulle jag säga.

En reaktion på ”Fredagsmys

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.