Njutbar morgon

Jag vaknade tidigt idag och kände mig ovanligt pigg. Gick upp och släppte in ett par nattkatter för utfodring. Morgonen var sval men jag lät dörren till altanen stå öppen och satte mig i soffan en stund med både katt och mobil.
Sen skärpte jag till mig och tog en promenad. Med stavar faktiskt. För att aktivera även ryggen och axlarna ordentligt eftersom de inte är speciellt njutbara just nu.
Alldeles i närheten av oss finns en liten oas. Ett grönområde med en lite sjö i mitten. Dagtid är det fullt av barnfamiljer med små badande småttingar på den lilla stranden eller i lekparken en bit ovanför stranden. Men så här tidigt var det bara jag och en kvinna med en hund.
På ängen stod också tre rådjur och iakttog mig, bestämde sig för att jag kunde vara farlig och sprang in i skydd av träd och buskar innan jag krånglat fram mobilen för att få en bild. Däremot hann jag få bilder på sjön och alla vackra träd runtom. Det är ett fint område som jag ofta går genom om jag tar en promenad. Vilken årstid som helst. Men en sommarmorgon som den här var det extra fint.

Jag gick flera varv runt sjön, bra för att det var så stillsamt och vackert, innan jag vek av tillbaka upp mot husen och stavade hemåt.
Det kändes att det kommer att bildas en varm dag av denna sköna morgon. På agendan finns tyvärr ett tandläkarbesök på grund av en tand som jag tappat en bit ur. I övrigt blir det inga stora äventyr. Trädgårdshäng i skuggan gissar jag på.

En reaktion på ”Njutbar morgon

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.