Midsommaren är passerad

Vi tog oss ner till familjen neröver för första gången sen augusti. Det är väl för väl att sociala medier finns, men de slår aldrig att få ses live och kunna sitta och prata i lugn och ro.
Och det har vi gjort. Och ätit en massa god mat som hör midsommaren till och slöat i finvädret och bara haft det bra. Så där batteriladdande bra. Härligt att få umgås med dem igen. Och att få träffa den där LillKillen igen som snart fyller två och som jag inte haft möjlighet att träffa så ofta som jag önskat.
Ja, det var lika fint att se alla.
Det hinner bli rejäla glapp på ett år men som tur är kommer man lätt ikapp.
I förmiddags tackade vi för oss och packade in allt i bilen för hemfärd. Det tar fyra och en halvtimme att köra hem. Lite mer idag eftersom vi gjorde ett stopp vid Legobutiken för Makens del. Han är galet Legotokig och kom ut med famnen fylld.
Sen stannade vi också på en restaurang med asiatisk mat som jag googlade fram. Vi har inte besökt den förr men den hade gott betyg och gott var precis vad det var och mätta blev vi. Inga mer stopp förrän tillbaka i hemstaden igen.
Katterna välkomnade oss rejält. En god vän har skött om dem medan vi var borta men det märktes att vi varit saknade.
Och jag tog också genast en trädgårdsrunda för att se till alla blommor som slagit ut på några dagar och ge dem lite vatten.

Vi har haft en superbra midsommarhelg men nu var det ändå skönt att komma hem till sitt igen. Semestern har bara börjat.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.