Morgontrött och frusen med en rejäl kaffe för att orka jobba klart. Mitt jobbdygn är i det närmaste färdigt. Bara lite morgonsysslor först.
Jag tänker ofta att jag ska gå hem och ta en stunds vila på soffan efter jobbet. Men så gör jag i princip aldrig. Hinner piggna till av det sista som tillhör mig att göra på jobbet och på hemvägen kanske jag stannar och handlar. Igång liksom. Kommer i regel hem och tar itu med veckostädningen det första jag gör. Torsdag som det är.
Denna vecka har varit intensiv med en hel del jobb vid datorn innan veckan kom till onsdagens dygnspass. Och när det var läge att stänga av datorn var det också läge att vila hjärnan med lite stickning.
Jag har inte alls hunnit med några bloggar eller att maka ihop nåt inlägg själv. Eller att se över månadens räkningar eller börja läsa den där nya boken jag lånat av Dottern.
Alltså har jag en plan även för den här kalla vintertorsdagen, den sista torsdan i januari. Först allt nödvändigt. Ett eftersläpande jobbsamtal. Inte mitt fel att det släpar men jag gick ändå med på att ta det efter jobbet idag så det blir gjort. Sen räkningarna och städningen.
Efter det blir det fri läsning. Av blogginläggen jag inte läst och så påbörja boken. Om jag ordnar det bra går det nog att sticka lite också.
Jamen då så. Sätt igång.
Ha en fin torsdag.

3 reaktioner på ”

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.