Idag firar vi

Maken fyller nämligen år idag. Hela femtionio sådana. Vart tog tiden vägen hur gick det till liksom?
Nåja. Det är ett stillsamt firande utan gäster i år.
Jag var först uppe och fixade kaffe och värmde lussebullar. Därtill tände jag en massa ljus i bibblan och sen fikade vi i godan ro.
Till lunch blev det väldigt enkelt, varsin äggsmörgås bara, medan vi roade oss med den trivsamma julfilmen Love Actually. Med stickningen, ett par dåsiga katter och mysläge. Sett den otaliga gånger, typ varje jul bara för att den är så bra.
Efter det åkte vi och klarade av ett par snabba ärenden och sen hem igen. Maken satte upp en hylla bara så där och jag påbörjade middag. Ett gäng stora potatisar in i ugnen för bakning och ett samtal med Dottern under tiden.
Hon anländer först i morgon och därmed får våra presenter till Maken vänta tills dess.
Middagen bestod sedan av loaded potatoskins och fläskfilé-medaljonger i sweetchilisås. Vi tog varsin snaps till detta, och ett gott rött vin för min del.
Nu är middagen undanstökad och kvällen lugn. Bra musik och ryggläge i soffan. En och annan skumtomte och allmänt bara nöjd och glad.

3 reaktioner på ”Idag firar vi

  1. Igår, på lördagen, satte jag mig ner för att intaga denna film…. för FÖSTA gången! Jag hann halvvägs innan uppkopplingen strulade och har nu halva kvar, men jag måste säga att jag inte ännu tycker om den…. kanske det kommer? Jag får återkomma när jag sett hela tror jag…. Min goda kompis i Uppsala var lite smått chockad över att jag inte fattade tycke direkt…. 🤔

    Och stora, virtuella grattiskramar till maken! Hoppas ni får trevligt firande tillsammans imorgon! 🎂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.