Show

Vi hörde på morgonteve att det skulle bli onlineshow till kvällen. Med Måns Z och Per Andersson och det lät så kul, att få möjlighet att se en alldeles ny show, live hemma i soffan. Jag kollade upp eventet och för en hundring per person kunde vi få ta del av detta. Fantastiskt. Vi köpte biljett. Fick genast ett mail med länk att använda sig av när det var dags.
Kvällen kom, vi förberedde med lite tilltugg och jag klickade på länken. Kom till en sida med nedräkning inför starten. Frid och fröjd … i ungefär ett par minuter. Sidan försvann, ersattes av error och felkod och hur jag än klickade möttes jag bara av samma snurrande resultat. Vi nutidsmänniskor hanterar inte många sekunders tugg på en sida innan vi frustrerat stänger den.
Istället sökte jag information på eventsidan och artisternas fb-sidor och kunde ganska raskt konstatera att vi inte var ensamma i problemet. Ingen tycktes komma in. Frustrationen och besvikelsen var stor hos de flesta kommenterare. Man hade laddat med god mat och dryck, andra hade köpt showen i överraskning till någon, somliga skulle ha helkväll vid teven mitt i veckan, mitt i karantänen mitt i allt, bara för lite roligt en stund. Somliga, som vi, hade bara fått ett morgoninfall vid teven.

Tillslut kom info om att man jobbade med problemet och att showen sköts fram en timme. Okej. Vi väntade. Kom plötsligt in till sidan för nedräkning igen och när den sista muinuten rullat ut blinkade en knapp att klicka på för att starta sändningen. Yes! Klickade, en och två och tre och … jaha. Möttes av ytterligare ett error. Blankt och tomt och inte en tillstymmelse till nån show. Men suck alltså. Samma för alla andra biljettköpare läste jag. Och frustrationen och besvikelsen började bli ilska och arga utrop.
Tillslut kom ett mail från eventföretaget om att man ställde in hela grejen. Antiklimax liksom. Jahapp.
Idag kommer info om att hela grejen attackerats, att en abnorm mängd inloggningar skett samtidigt, inte vi biljettköpare alltså utan nåt annat elände, och detta ledde till en rejäl krasch. Under dagen utlovas mer information och att alla som köpt biljett ska få se denna schow på nåt sätt eller få tillbaka sin peng.
Trist såklart. När man sett fram emot nåt trivsamt och inte får se mer än en nedräkning för ingenting. Nåja, vi väntar och ser vad förslaget blir innan vi kräver tillbaka hundralapparna.
Vi valde istället att se en dokumentär om vaccinmotståndare. Hej och hå vilket kast i underhållningsvärde. Och hej och hå vart tog folks intelligens vägen? Det var en otroligt skrämmande dokumentär som i dessa tider är oerhört aktuell. Antivaccinfolket är starka och påverkar slugt och känslomässigt massor av människor att vägra vaccinering av sina barn och sig själva. Framförallt vaccineringen mot mässling, röda hund och påssjuka. Men även detta nya virus. Och världen som har ett alldeles nytt vaccin på ingång …
Dokumentären skulle egentligen behöva ett helt eget inlägg men jag finner inte tillräckligt mer ord för eländet. Den finns på svt-play (oklart om den kan ses utanför detta landet) i tre delar, och heter Vaccinkrigarna. Som Nalle Pu sa … ibland har jag lite otur när jag tänker … och i den dokumentären har många haft en väldig otur när de tänkt.

4 reaktioner på ”Show

  1. Nej men vad tråkigt! Såg på Instagram ( jag följer nämligen Måns Z!) att det blir nytt försök i helgen. Hoppas det går vägen då! 👍
    Och den där dokumentären ( Vilken drastisk sväng i underhållning ja!!😂) skippar jag nog. Tvivlar på att jag kan se på den i alla fall, men det finns trevligare att se på. Jag blir så trött på vissa människor och förstå-sig-påare…..

    Gillad av 1 person

  2. Jag måste tyvärr berätta att vi på grund av våra underliggande sjukdomar INTE vågar att vaccinera oss förrän vi säkert vet att det inte finns sådana biverkningar som kan få oss i graven. Jag är allergisk astmatiker och fick nässelfeber av senaste antibiotikakuren och tvingades avbryta kuren. Sånt är livet! Anna-Lisa har andra obehagliga…..

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.