Nästan Midsommar

Det är kvällen innan midsommarafton. Ljum, stilla med fågelkvitter och humlesurr. Alla grannar tycks ha åkt, eftersom det är så tyst. Jag ligger ute på altansängen och vill inte gå in. Fast jag borde. Jag borde ta en dusch och bli av med dagens värme och jag borde gå och lägga mig.
Morgondagen innehåller inget firande för mig. Jag ska jobba. Upp tidigt och jobba dygn ska jag. Kan fira lite midsommar först efter att jag kommit hem på lördagsmorgonen. Och lite på söndag innan jag åker och jobbar natt igen.
Lyckades inget vidare med schemat i år när hela jobbhelgen prickade in just midsommar. Nåja, det är sånt man får leva med när man jobbar obekväm arbetstid. Ibland faller den sig extra obekväm. Och min klocka ringer tidigt i morgon.
Alltså borde jag gå in nu. Det borde jag verkligen.

Trevlig midsommar!

En reaktion på ”Nästan Midsommar

  1. Trevlig midsommar till dig! Inte ngt som firas nämnvärt här där vi bor.
    Det där med obekväma arbetstider lyder hos oss också- bara att anpassa sig och familjelivet och fira när det passar. 😎☀️

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.