Jag kom lite ur spår …

Den där flytten tog på krafterna, som var lite klena innan på grund av en förkylning som jag hämtade nånstans och som höll mig i soffläge i ett par dagar innan. Men när lördagen kom ignorerades allt sånt med hjälp av nässpray och en tablett.
Jaja, det är sånt en mamma gör. Och det gick bra, jag kände mig pigg och kry veckan efter också. Förutom en envis hosta som höll sig kvar. Men den hade mer påhittighet i beredskap och det är orsaken till att jag sitter här i soffan igen. Utrustad med en varm filt och te med ingefära och citron i en kopp och sånt. Det blev helt enkelt pausläge den här veckan. Jaja, nog om det.

Dottern och hennes Sambo har i alla fall hamnat i en jättetrevlig lägenhet och kommer att få det väldigt trivsamt bara allt blir klart. Där bor också en elvaåring varannan vecka, Sambon har en son sedan tidigare, och han har fått ett supermysigt rum. Det är en lägenhet i ett gammalt hus med fungerande öppen spis och lite knarr i trägolven. Jättemysigt helt enkelt.

2 reaktioner på ”Jag kom lite ur spår …

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.