Lite av varje från en fredag

Appspöken räddar tydligen runt i bloggappen. Slukade ett helt inlägg utan hänsyn i går kväll och lät den bara försvinna ut i tomma intet. Sånt kan göra en trött kvinna galen och jag orkade verkligen inte skriva om alltihop igen. Så skit indet då! Kollade om det inte laddats upp ändå lite senare och även i morse men nix.
Åså nu plötsligt, så låg inlägget där och påstods vara misslyckat! Skit på dig, det var ett välformulerat inlägg så det så. Jag provade igen … efter att först ha säkrat texten i urklipp, men det vägrades på nytt. Då gjorde jag ett nytt inlägg, klistrade in hela urklippet och då orkade de tydligen inte jävlas mer. Nu ligger det där, på gårdagens datum. Rätt ska vara rätt.

En veckas jobbig värme tycktes ha mattats av efter gårdagens regn och åska och en skön sval luft fanns utanför dörren i morse. Puh, jag orkar inte med nån sån värme nu. Det finns för mycket att göra. Men jag gissar att jag inte blir bönhörd i den frågan eftersom väderkartan innehåller massa starka solar. Det blir en svettig morgondag.

Nu har jag sett den, lägenheten som blir Dotterns nya boende. De fick sina efterlängtade nycklar idag och tog med sig mig för att kolla läget. Ser riktigt bra ut, jag tror de kommer att stortrivas där. Det blir större, och det var en bra planlösnig med en delmcharmiga lösningar eftersom huset inte är av nyaste slag. Det innehåller inte mer än en knapp handfull lägenheter och till huset hör en fin trädgård som det är fritt fram att vistas i.

I morgon är det då alltså flyttdags. Det är inte kul, mycket spring i trappor blir det och nog så svettigt oavsett väder. Mycket grejer ska flyttas från och till.
Maken och jag är med och hjälper till. Liksom föräldraparet som tillhör Sambon. Så det ska nog bli bra. Men jag ser redan fram emot duschen när jag kommer hem och allt är klart. Sen är det också det där med städningen av den förbrukade lägenheten kvar. Det använder vi söndagen till. Tur att jag är ledig på måndag.

En reaktion på ”Lite av varje från en fredag

  1. Lycka till med flytten! Tungt göra, men blir säkert hur trevligt som helst när det blir klart. Tydligen är inte jag den enda som har problem med appen just nu. Jag har struntat att publicera inlägg från den just nu. Den duger bra till annat, men inte att publicera tydligen.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.