Dags att packa ihop

Vaknar tidigt i vanlig ordning och tar mig an disken som vi medvetet lämnade i går kväll efter en trevlig middag. Märkligt att det är mycket roligare att handdiska andras porslin och med havet utanför fönstret.
Sen var det kaffedags och så börjar vi se över packningen och samla ihop allt vi spridit omkring oss under den här veckan i huset vid havet. Vi åker inte förrän framåt eftermiddagen och har absolut ingen brådska men det känns ändå bra att påbörja lite. Skaffa lite koll på läget så inget blir bortglömt. När det är gjort slår jag mig ner med frukosten vid köksbordet.
Ute blåser det ordentligt igen. Det har sannerligen blåst denna vecka! Vädret har bjudit på både sol och regn men mest blåst och inte speciellt mycket värme. Just det gör inte så mycket, det har bidragit till behaglig temepratur i sovrummet.
Resten av dagen ägnar vi åt lite trivsamt bara vara, ett dopp i en varm badtunna och lite bastubad innan vi gör oss i ordning och stoppar väskorna i bilen, kramas hejdå och åker mot båten. Rätt nöjda över att få komma hem till KattGrabbarna.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.