Tack och hej midsommar

Det var trevligt och bra på alla vis. Nu är det klart. En annan sak som också är klar är min privata utmaning av mig själv att hålla liv i detta bloggande till midsommar. Det har jag klarat till belåtelse, kan jag se nu ungefär etthundratjugofyra dagar senare. Någon enstaka missad dag finns i kalendern men jag åker inte på något eget påhittat straff för det. Utmaningen var min och enbart min för min egen del. Vid nåt tillfälle har tekniken krånglat, jag har skrivit inlägget och publicerat men sett först dagen efter att det bara landat som utkast. Men det skrevs i alla fall och hamnade ändå rätt i kalendern när jag publicerade igen. Så det är lugnt, jag är nöjd.
Men, vad gör jag nu? Det var inget jag bestämde då i februari när jag drog igång det här. Tja, jag fortsätter väl bara. I den takt jag behagar. Troligen inte varje dag, men helst i den mån jag orkar och hinner. Den nya utmaningen måste bestå i att det endast får gå en dag mellan inläggen om det måste bli en lucka. Eftersom två lätt blir en ovana. Så vi kör väl på det. Jag rullar på.

2 reaktioner på ”Tack och hej midsommar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.