Myggigt

Suttit ute större delen av kvällen och brottats med myggen. Har tyvärr inte min nya kompis theracell med mig. Det borde jag ha haft. För det är verkligen en myggrik sommar i år och det är ena ilskna och stickiga jäklar som hugger hastigt och snabbt.
Alla sitter och viftar omkring sig och luktar myggmedel. Och myggbetten ökar i antal.
Väderapparna inför morgondagens midsommarafton är oense. Ska det vara sol eller rentav en del regn? För myggen verkar det kvitta. Dom är lika ivriga oavsett väderläge och kommer att ha en riktig högtidsdag i morgon när finaste sommarklänningar ska tas på och alla sitter ute halva natten.
Undra på att det var glest och utsålt i myggmedels/myggjagar-hyllan på affären vi var på idag.
Och värmen har gjort att dörren stått öppen, nu när lampan är släckt för att sömnen ska ta vid är det ett evigt surrande någonstans i huset. Det kommer att räknas in fler myggbett i morgonbitti! Var så säker. För när vi sover slår de rackarna till och kalasar på de där ställena vid vrister och fötter där det kliar sommintebsivast av betten. Eländiga kryp. Jag kanske firar inne i morgon.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.