Går med långsamma steg

Kanske beror det på en återkommen hälsporre, kanske är det bara för att det är semester. Jag kommer hursomhelst inte speciellt snabbt framåt utan strosar mest. Det betyder inte att jag ligger på latsidan, nej, nej. Det blir mycket gjort men i sakta mak. Och kanske är det ändå mest semesterkänslan. Även om den där hälsporren förtjänar en mängd fula ord och får mig att gå likt väldigt gamla människor. Just vetskapen om att det är semester gör dagarna långa och ingen tid ska passas. Alltså kan jag ta mig an det jag tar mig an utan tidsperspektiv och bara vara i det.
Först donade jag på här hemma i godan ro. Efter det åkte jag på en runda via ett antal affärer med en lista att pricka av. Hann också skjutsa en Dotter som hade en cykel att hämta. Därefter tog jag mig an en del trädgårdsarbete och bar en massa vatten för att hälla över törstiga växter. En stunds slappläge på det och mitt i allt hade klockan trillat iväg mot kvällsdusch och läggdags. Så godnatt då!

En reaktion på ”Går med långsamma steg

  1. Hälsporre är smärtsamt, men till all lycka, förmodligen övergående. Jag led av hälsporre förra sommaren och haltade omkring och försökte så mycket som jag kunde undvika att gå på min vänstra häl. Nu, ett år senare är den helt bra igen och känns inte ens av, utan att jag för den delen varit till ngn läkare eller gjort ngt annat för att lindra detta. Hoppas smärtan går snabbt över för din del med!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.