Snart, snart

Det återstår ett dygnsjobb, med start i morgonbitti, mellan mig och semestern! Är det verkligen sant? Långt och länge ska jag vara ledig och mest bara ta dan som den kommer. Min favoritsemester liksom.
Det blir allt en liten tripp ändå. Vi far hemöver några dagar faktiskt. Ett midsommarfirande har vi nämligen tiggt till oss, hos Kusinen med den fina stugan på stranden. Det ska bli jättemysigt. Men när vi kommer hem efter det är det skönt oplanerat med resten av ledigheten. Snart alltså.
Idag har jag knutit ihop de sista lösa trådarna i den delen av mitt jobb som är mer kontorsrelaterad. Är liksom klar och kan börja på blankt papper när semestern tagit slut. Känns skönt att inget släpar efter och att jag hann med allt jag tänkt. Det andra jobbet rullar bara på med andra personer när jag slöar hemma i paviljongen. Där behövs inget knytande. Så snart, utlyser jag semesterfrid.

En reaktion på ”Snart, snart

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.