En skön lördag

När vissa av ens helger är arbetshelger är det extra skönt att ta sig an en helt ledig helg. En sån har jag nu.
Vi började i vanlig ordning med kaffe i bibblan i lugn och ro. Inget väder för utekaffe i dag heller. Det var till och med så att några ljus tändes för att mota undan det kommande regnvädret.
Maken grunnade en stund över väderapparna som alla envisades med regn under dan. Han hade planer på nån bilträff men bestämde sig tillslut att trotsa regnet och åka i alla fall.
Jag åkte på en liten loppisvända. Där fyndade jag klassisk musik på vinyl. Maken föll för frestelsen att återigen köpa en vinylspelare. Vi som aldrig mer skulle ha en sån. Nu har vi det igen och då behöver man nåt att spela på den också. Jag gillar en del klassisk musik och hittade några pärlor att njuta av.
Efter det snabbhandlade jag lite mat och långsamhandlade lite mer sommarblommor. (trivs bättre i den sortens butik)Hade tänkt gå ut och plantera dem när jag kom hem med vid det laget regnade det mer än nödvändigt. Dom får vänta tills i morgon när det påstås vara sol igen.
Konstaterade i morse att det var första året någonsin jag inte haft paviljongen i ordning när juni anlände. Men det har inte funnits minsta lust att tillbringa nån tid frysandes i nån paviljong. Nu har jag i alla fall skaffat lite blommor till den, kanske jag kan få igång resten i morgon.
Nu blev det i alla fall lugnt häng i soffan och ett glas afternoon wine.
Ha en fortsatt trevlig lördag.

2 reaktioner på ”En skön lördag

  1. Trevlig lördag trots vädret! Ljuvligt väder här med sol och kring tjugo grader. Dock tung i sinnet efter dödsbesked hemifrån… Men detta hör ju också livet till och livet går nu vidare utan min fina 95 åriga farmor. Det skall nog gå det med. Ha en fortsatt trevlig helg!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.