Sitter ute på ren vilja

Fredagen kom med sol, blåst och blygsam temperatur. Jag skulle ändå jobba så strunt samma.
Men när jag kom ut hade det värmts på till förvånansvärda nitton grader. Det blåser ännu och utanför solen är det läge för extra tröja. I solen så pass lagom att det funkar för mig. Jag har vattnat sommarblommorna för första gången och plockade med mig en rejäl bukett nyutslagna syrener på hemvägen. Maken håller på med bilen ute på garageuppfarten och katterna yr omkring och njuter. Och nåt skitkryp biter mig på halsen. Så plötsligt är det lite försommarstämning ändå. Ända tills solen går i moln i alla fall. Vinden lockar inte till nån långvarig utevistelse och morgondagen hotar med regn igen. Men ja, det kanske är så vi får nöja på just nu. En dag mellan molnen liksom.

En reaktion på ”Sitter ute på ren vilja

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.