Impuls eller?

Ja hur det nu gick till. Vi åkte till vårt vanliga loppis och skulle handla mat efter det.
Vi gjorde inga stora fynd men Maken köpte i alla fall en stor skål. Jag hittade en korg att ha blommor i. Nåja, när vi kom ut i bilen sa jag att jag var sugen på att köpa en ny iPad. Jag har en sån sen förr, en gammal och seg som knappt används. Men vi streamar till teven via den ibland. Och så använder jag den för att rita på. Ett gäng så troll mest.
Eftersom jag via jobbet haft möjlighet att testa en nyare variant växte det där habegäret. Vi åker och kollar tyckte Maken.
Jo, visst kollade vi. Typ en halv minut. Jag hade ju kollat via nätet i godan ro flera gånger. Visste vad jag ville ha. Så jag pekade, valde färg och ja. Här sitter jag och skriver på nya paddan!
Jag har hunnit med att skaffa mina ritprogram också och hunnit prova och konstarera att de funkar bättre i nyare versioner.
Tanken var att jag skulle köpa en applepenna också, just för ritandets skull. Den var givetvis slut, jag fick nöja mig med plattan. Kommer att köpa den snarast. Jag ritar med en penna nu också men tror den tillhörande är bättre.
Ja, så kan det gå mitt i allt!

2 reaktioner på ”Impuls eller?

  1. Ja ngt skall man ju spendera den där lönen på eller hur…?! Min egna, lilla, behändiga iPad som nu rest över Potten både västerut och österut börjar säga upp kontraktet och jag är lite sugen på en ny. Nu är det ju förstås så att min datanörd till Make har en mycket nyare variant och jag använder den och den har en penna också. Penna har jag inte använt mycket, kan ju inte rita annat än streckgubbar, men Maken tycker om den vet jag. Lite bökig att ladda är den, eftersom den laddas i uttaget till själva paddan, men man vänjer sig säkert. Grattis till köpet! Förhoppningsvis betyder detta flera och mera bloggande! 🤔🤞😃

    Gilla

  2. Vet inte om jag sagt det förr men jag älskar dina troll, dom är så fruktansvärt söta. Och önskar hett att jag hade samma anlag, men är glad ändå att jag är en rackare på att göra raggisar

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.