Hunnit med mycket idag

 • Först jobbade jag lite innan det var dags att avsluta nattpasset och åka hem.
 • Ett planerat möte ställdes in när jag satt mig i bilen och gav mig anledning att tänka om dagen.
 • Jag åkte hem och lagade massa mat. Typ sex olika maträtter svängde jag ihop på ett par timmar och packade matlådor av alltihop. En gång om året servar jag Maken på dylikt sätt. (i regel blir det matlåda över efter middagen och blir det inte det fixar han den själv) Men nu är det stoppvecka på hans jobb och det innebär övertid varje kväll och dessutom helgjobb. Då unnar jag honom lyxen av färdiga matlådor och eftersom han jobbar så långa dagar behöver han två varje dag. Lite variation behövs för det, alltså massa mat idag.
 • Sen diskade jag och städade upp efter matlagningsracet.
 • Ute sken solen. Jag gick ut och planterade om ett par blommor som kommer att behöva nattskydd för frosten. Lite annat plock hann jag också med.
 • Innan det var dags att stoppa in en förskräckt katt i en bur. Jag skulle till veterinären med Pancakes för att han hostar. Det var en jätterädd KattGrabb i bilen och hela han skakade när vi väl kommit in i undersökningrummet. Veterinären lyssnade och klämde och kände. Hittade inget uppenbart fel. Vi kom överens om att åka hem och avvakta. Lättnaden i den katten vid utsläpp hemma!
 • Jag lät honom hållas i sin glädjeyra och hängde upp alla gardiner i paviljongen. Ett steg närmare sommar.
 • Efter det gick jag in. Stickade en häl på en strumpa och slappade vid teven …
 • och glömde alldeles bort att det var Eurovisionsgrej på tv. Missade några låtar men är rätt säker på att jag inte missat nåt.
 • för jag missade frivilligt några till när jag gick ut och frostskyddade blomster.
 • Nu blir det snart sängen.

3 reaktioner på ”Hunnit med mycket idag

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.