Gick till skogs

Lyckades komma i kängorna och ta mig rakt ut i naturen idag. Ett naturreservat jag inte besökt förut. Först en biltur för att ta mig dit eftersom det var en bit hemifrån. Sen parkerade jag och följde den utpekade leden längs gulmarkerade stolpar. Och en hel del avstickare för att komma närmare vattnet eller nåt annat tjusigt. Alltså fick jag se mycket vatten och vacker natur. Det kommer absolut att bli fler besök i den fina skogen.

En reaktion på ”Gick till skogs

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.