Ja se det snöar, ja se det snöar …

… Det var väl … knappast roligt. Men, nej! När man just vant sig av med snö kombinerad med blåst var det tillbaka. Frysläge igen. Handskar och varmtröja på.
Nåja, det tas inte väl emot av backen heller utan smälter ner direkt. Men ändå! Hallåå. Det är MAJ nu. Så där gick det an att bete sig i april. Inte nu längre.
Jag förträngde i det längsta att jag tvunget behövde ut och åka på ett ärende. Blåsten var kall och ovänlig men det var bara att komma iväg ändå. Skyndade mig mellan bilen och dörren jag skulle in genom. Höll kappan hårt hophållen över kroppen. Hade blåsten in på bara skinnet i alla fall. Näe!
Tycker synd om det lilla uteliv jag hunnit fixa i trädgården. De där blommorna jag inte ens hunnit plantera står tätt ihop i ett krypin närmast väggen. Katterna vägrar acceptera läget och hänger ute i alla fall.
Usch. Jag går och lägger mig. Hoppas slippa vakna till en massa vitt överallt i morgon. Nu räcker det faktiskt. Jag vill ha riktig vår nu. Inte bara nåt hittepå.

En reaktion på ”Ja se det snöar, ja se det snöar …

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.