Avlångt land

Att det här landet är långt gör skillnaderna i årstid stora emellanåt. Här hos oss i typ mitten har vi ännu vårblomningen i full gång. Det är hårt knutna knoppar på hägg och syren och perennerna har knappt tagit sig ur jorden.
Jag plockade första vitsippsbuketten idag. De har visserligen blommat ett tag redan men ja, det här är min första.Så skickade Brorsan några bilder ikväll. Där nere vid Vättern blommar försommaren redan! Både Gullviva och Förgätmigej hade slagit ut. Och häggen stod i full blom.
Så, nog är det skillnad allt! Men det blommar tidigt i år tycker jag. De där försommarblommorna kan gott vänta ett tag än.

2 reaktioner på ”Avlångt land

  1. Det är helt otroligt långt ni hunnit in på våren redan! Undrar om vi har i överlag haft svalare väder, så våren hoss oss är inte är lika långt framskriden som hos er, eller kanske det bara är jag som är otålig… 🤔Söt liten bukett i alla fall!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.