Dagens ord

Katedral – Jo, förstås är det ordet i omfångsrikt bruk idag. Den där katedralen som jag aldrig sett och som nu är rätt förändrad och delvis förstörd av en olycksbrand igår. Sorgligt med alla raritet som inte längre finns. Katedralen i sig sägs återuppstå i framtiden. Får väl se i vilken form.

Professionell – Ett ord som brukades flitigt på förmiddagen idag på det där projektmötet jag deltog i å yrkets vägnar.

GammelFaster – ska jag ju bli sommar. Och för att få in i det med den hedern har jag nu påbörjat den första bebisstickningen. Det blir en liten kofta. Hinner säkert fler plagg innan jag får ta mig än titeln.

Damm – Solen är här inne och stökar på dagarna och belyser allt som borde dammas. När man är sakletare som vi finns en hel del att damma. Orkade inte idag.

Frön – Jag har tittat på mitt favoritprogram Trädgårdstider ikväll. Där såddes frön. Även i ett trädgårdsinslag i ett annat program såddes frön. Inte konstigt i dessa tider och jag har också frön. Men jag har inte kommit mig för att så dem. Än.

Påsk – Lite här och där glimtar påsken fram i olika sammanhang. Bilder på påskpynt i sociala medier, tips på påskmat, påskägg som ska lottas ut. Vi brukar inte fira påsken speciellt mycket. Tror inte jag bryr mig om nåt påskpynt alls i år. Jag är ledig. Det räcker bra så.

Slut – Dagen är slut, jag är rätt slut (för idag) också. Därmed får det här inlägget ta slut nu.

En reaktion på ”Dagens ord

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.