Kan det vara?

Kan det vara våren som är här på allvar nu? Åtminstone fick solen upp temperaturen till nivå tunn vårjacka idag. Törs man tro att det kommer att hålla i sig? Lurig den här april, det kan finnas mer snö i bakfickan.
Kan det vara möjligt att vara utan sån islandströjastickning? Det är frågan om faktiskt. Jag börjar bli sugen på att sticka en till … fast kanske ett annat mönster i så fall. Gissar att jag beställt mer garn innan jag hinner hejda mig själv.
Kan det vara beroendeframkallande med bubbelvatten? Jag som enbart drack drycker utan bubblor som barn och ung. Numera kan jag knappt tänka mig att dricka vatten alls om det inte är bubbligt. Tycker inte det släcker törsten lika bra då.
Kan det vara nödvändigt, att läsa alla dom där sidorna jag fick mailade till mig? Just nu orkar inte hjärnan det och försöker skapa ursäkter som inte alls håller vid ordentlig påtänkning. I morgon borde den ha ett litet hum om vad som står i dem gissar jag … suck … jag läser väl då!
Kan det vara tänkt att folk ska jobba tills dom stupar? Pensionsåldern kommer aldrig mer att bli sig lik.
Kan det vara sunt med så mycket lego? Maken bygger det ena projektet efter det andra och snart har vi en stor legobil på varje hylla. Där går vi sen, iklädda islandströjor och dammar legobilar …
Kan det vara snyggt med lite kortare hår? Den frågan ställdes i helgen och häpnade åhörarna. Tja, klart det kan. Vi får väl se!
Kan det vara farligt med för mycket lakrits? Jo det påstås så. Men å andra sidan är det väldigt mycket som påstås vara farligt hela tiden. Åtminstone om man ska tro kvällstidningarna. Lakrits är en livsnödvändighet om man frågar mig. I synnerhet den salta sorten.
Kan det vara läge att lägga ner det här nu …

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.