Lite torsdagsgrejs … men mest stickning

  • Jag hade lite jobb att göra, efter jobbet idag. Så kan det bli ibland även om jag försöker undvika det. Men, det var i alla fall relativt snart avklarat. Sen kunde jag ta helg!
  • Jag stickar ivrigt på med tröjan till BrorSonen. Bara för att hinna få den klar helst i morgon, men allra senast på lördag så den kan åka med helgbesöket hem och slippa posten. Det kan gå, jag är halvvägs in i ok-mönstret nu!
  • Ska man ha trevligt helgfrämmande behöver man handla. Men behöver man sticka klart en tröja hinner man inte handla! Jag löste det med en hembeställning.
  • Solen har varit igång hela dan och jag tillät den för ovanlighetens skull få vräka sig in genom fönstren. Bara för den där inomhustemperaturen som varit så lågt ställd i veckan. Solen kan ju det där med att värma hus.
  • Hade tänkt städa idag också men jag hann inte, skulle ju sticka tröja. Måste hitta ett sätt att kombinera det där i morgon.
  • Eftersom jag stickat mest hela dan blev det en del tevetittade också. Såg klart säsong fyra av den där australiensiska serien(hemma igen/a place to call home) som är både banal och fängslande på samma gång. Tja.
  • Hann ändå iväg en sväng till stora blomsterbutiken och fick med lite fint hem. Man får sån lust att köpa blommor när det lyser så där ute.
  • Nu är katterna ute för natten (ja, jag lurade ut dem och släckte och låste och smet ner till sängen för att få sova ostört) och jag säger tack och godnatt.

En reaktion på ”Lite torsdagsgrejs … men mest stickning

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.