Syskon

Hörde på radion i morse att det är internationella syskondagen idag.
Har en fin bild på ett par syskon. Finklädda och glada hemma hos mormor. Minns inte om nån fyllde år eller gifte sig.
Däremot vill jag minnas att anledningen till min korta frisyr var en konsekvens av nåt eget arbete med en sax. Och märkligt nog minns jag den där dräkten. Kort kjol och jacka. Minns hur tyget kändes och hur fin jag tyckte den var. Kanske hade mamma sytt den? Hon brukade sy en hel del kläder till mig, tills tonårsrevolten sa ifrån. Smycken gillade jag redan då och tydligen hade jag farit för snabbt fram nånstans och slagit knät.
Brorsan var rätt stilig han med. Tänk vad tiden går. Typ femtio år sen åtminstone.
Vi kanske inte är lika stiliga numera men lika glada är vi ännu. Och lika nära! ❤

En reaktion på ”Syskon

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.