Idag

Blir det inte mycket sagt. Borde rent av låta bli. Om det inte var för det där jag lovat mig själv. Men klockan hann bli för sen och dan har varit överfylld dessutom. Bara bra saker som tur är. Väldigt bra.
Men sommartiden har gjort mig trött. En timme tidigare startar varje dag och det är faktiskt övermäktigt i början. Jag orkar inte.
Nu har dom sagt att vi ska slippa sånt här årstidsframkallat tidsomställande i framtiden. Men först ska en massa grejer tydligen lösas och det ska tjafsas om viken tid vi ska behålla. Jag röstar för vintertiden. Så jag åtminstone får sova till vettig morgontid.
Godnatt

En reaktion på ”Idag

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.