Diverse allt

Jag köpte en ny ryggsäck så där mitt i allt. Har funderat på det en tid, eftersom min är för liten och snart blir det vandringsdags igen. Klämde och kände på olika såna på butiken i stan där allt är dyrt och dyrare. Rådgjorde med Brorsan och i helgen skickade han en länk på en rygga som var på rea. Inte billig ändå, men prisvärd. Jag slog till direkt och fick hem den igår. Den ska provpackas och provbäras snarast!

Dottern har gjort första dan på nya jobbet ikväll. Och det verkar ha gått hur bra som helst. Såklart. Hon är ju bäst. (nä jag är inte jävig alls)

Bokade tydligen en bedrövlig, jag upprepar … bedrövlig, tandläkartid till fredag förmiddag. Ledig fredag och allt. Hur tänkte jag där? Är jag inte lite krasslig? Det är ingen rolig behandling jag måste genomgå heller. Är jag verkligen inte lite krasslig?

Jag hade tänkt ha en samling krukor med små trivsamma skott vid det här laget. Inte sjutton har jag det. Inga frön har inhandlats ens, än mindre petats ner i nån jord. Måste skärpa mig snarast om jag ska få fart på blomsterlivet i tid!

Smått ilsken på en gubbe idag. Ja, inte min gubbe (lugn nu Maken) Nej, det är en annan gubbe som jag inte ens känner. Men han är helt kass på att parkera i garage. På jobbet har jag tillgång till en garageplats i en sån där garagelänga utan mellanväggar inuti. Det är inte på nåt sätt gott om utrymme. Det är väl därför denna gubbe knökar sin gamla volvocombi snett in på sin plats. Därmed snor han nån bit av min plats med sin framskärm. En dag kom jag inte in där alls, utan fick stå ute i snön. I morse kom jag in, men knappt ur bilen utan att slå upp dörren i hans bil. Grrrr. Granskar min bil noga innan jag kör ut, ifall han är klumpig när han backar ut också.
Ska jag lösa det där på svenskt vis … och lägga en ilsken lapp på hans vindruta?

3 reaktioner på ”Diverse allt

  1. Jobbigt det där med gubbar som inte kan parkera rakt! Händer ofta i garaget där jag parkerar vid musiksintitutet där Lillasyster tar lektioner. Har inte satt några lappar på ngn vindruta, men kanske jag borde….? Bra ryggsäckar är alldeles idiotiskt dyra. Dottern vill ha en ny här hos oss och vi bad henne söka upp några lämpliga och skicka länkar… Hon fyller nämligen år snart. Tror jag behöver ta ut ett smärre lån!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.