Kreativt kaos


I soffhörnan hos en sticktok! Som fått hem en lycklig påse garn idag. Det visade ju sig nämligen att även BrorSonen var sugen på en islandströja. Faster var inte sen att hörsamma önskningen. Klart han också måste få en. (när den är klar kommer jag är kräva ett familjeporträtt med alla fyra iklädda sina tröjor!) Efter lite färgdiskussion med BrorSonen beställdes ett gäng bruna nyanser denna gång. De ska accentueras av en vinröd.
Givetvis lade jag upp och började direkt nu på eftermiddagen. Vad finns det att vänta på?
Det roliga med dessa tröjor är att passa ihop färgerna och alla jag stickat har varit väldigt olika varandra. Det blir inte tjatigt och tråkigt allas. Så ja. Jag är igång igen då! Det blir nummer sju.

2 reaktioner på ”Kreativt kaos

  1. Av ren nyfikenhet undrar jag hur mycket en sådan hemstickad tröja kunde säljas för? Du borde verkligen sätta igång en liten nätbutik! Fast då kanske det roliga försvinner i det hela…? Skicklig är du!

    Gilla

    • Jag har sett priser från ettusen kr och uppåt. En del säger 3× garnets kostnad. Nu stickar jag för familjen och tar bara betalt för garn (och porto när jag skickar den färdiga tröjan) Vet inte om det skulle vara lika roligt att sticka för försäljning faktiskt. Kanske? Tack, jo det är en färdighet jag är nöjd över.😊

      Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.