Tröttmössa

Dagen har tillbringats i kunskaps och kompetensfunderingar. Ord har vridits och vänts och vägts och värderats i en projektgrupp. Allt i syfte att skapa en valideringsmodell. Jag var där i egenskap av referens för yrkesrollen som ska valideras. Kan vara bra att man faktiskt tar tillvara den kunskap som redan finns!
Det blev en intensiv dag med mycket prat och nu är huvudet tungt och oengagerat. Jag intog ryggläge i soffan med ett glas vin på lägligt avstånd. Det blir tjejträff ikväll och det innebär ännu mer prat. Ska huvudet fixa det behöver jag en stunds viloläge.

För övrigt är den där senaste tröjan nästan torr och ska postas i morgon.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.