Goda nyheter av blandat slag

Börjar med den där glada rösten i luren. Som meddelade att hon fick jobbet! Det blir ett jobb bland växter för Dottern ett tag. Samtidigt som hon givetvis driver vidare på det egna företaget som fotograf. Men det behövs en extra inkomst också. Kreativ och blomsterälskande som hon är (kan hon ha ärvt detta efter modern?) kommer hon att passa utmärkt i ett stort växthus med både krukväxter och uteväxter. Gör inte mig nåt att hon får lite personalrabatt på det området 😉

Skattåterbäringen är i faggorna igen! Meddelade den digitala brevlådan häromdagen. Schysst. Och den ska tydligen betalas ut redan i början av april för alla som innehar dylik brevlåda.

Våren är verkligen i antågande. Visserligen snöade det redigt i går men inget som marken behagade behålla. Det blir rätt varmt på soligare ställen redan nu och de snöhögar som återstår smälter riktigt fort. Jag borde verkligen få ner några blomfrön i jord om jag ska hinna med.

Semestern är typ beviljad om inget oförutsett krånglar till det. Eftersom jag är i högsta grad inblandad i detta semesterplanerande på jobbet har jag sen länge sett att det går i lås som tänkt. Men det är ändå trevligt att ha det lite med officiellt liksom. Då kan man börja planera en aning.

Svägerskan ska ta med oss till Skåne igen! Det är bokat och klart för boende och vandring på Österlen i maj. Jag behöver börja träna lite och se över kläder och utrustning. Har inte använt mycket av det där på hela vintern eftersom foten ådrog sig en elak hälsporre i september. Men nu har den släppt och jag vill ta mig till skogs igen så fort tillfälle ges. Spanade på en ryggsäck modell större i går och det kan tänkas att jag åker och köper den så jag hinner provgå den lite. Jag skulle även vara i behov av lite tunnare och smidigare funktionsbrallor. Mina är för täta ch varma för Skåne i maj.

Och ännu en islandströja har lossats från stickorna och ligger nu på tork och sträck över natten. Gul och fin blev den!

En reaktion på ”Goda nyheter av blandat slag

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.