Hack i skivan

Eller nåt blev det igår när inget blev noterat här. Det är den där stickningens fel. Jag jobbar på med BrorsDotterns tröja och igår insåg jag att det var några ynka centimeter ifrån den efterlängtade mönsterstickningen i tröjans överdel. Så jag satt fast i stickorna tills dessa centimetrar var gjorda. Sen orkade jag inget mer och gick och lade mig. Mitt som jag nästan sov kom jag på det där med hack i flödet men vid det laget struntade jag i hack och glapp och löften om att undvika sånt.

Nu sitter ärmarna ihop med tröjan och mönstret är igång bra bit igång. I morgon gör jag klart tror jag.

Idag blev jag intervjuad. Inte för nån tidning eller så utan i jobbet. Jag anmälde mig till en referensgrupp och så fick jag sitta och förklara mig en timme. Typ.

Dottern var också på en intervju idag. För ett jobb. Håll tummarna!

Måndagar är bildagar för Maken. Först brukar han åka och fika i ett garage. Sen hänger han vid tevegarage efter tevegarage resten av kvällen. Där bilar fixas till medan nån övermanlig berättarröst förklarar vad de övermanliga bilfixarna åstadkommer. Och vokabulären på dessa består mest av – piiip –
Tur att det bara är på måndagar teven är full av bilar.

Vår egen bil är av nån anledning trilsk och tjurig och behagar ha sönder grejer. Maken har varit och köpt en dyr del idag och två andra dyra delar ska beställas. Tur att han kan göra jobbet själv!

Då så.

3 reaktioner på ”Hack i skivan

      • Grattis! Trevligt med jobb på deltid! Jag gillar skarpt att jobba så. Om hon får lägga ihop buketter blir de säkert fantastiskt vackra. Hon har sina föräldrars kreativitet! 😃

        Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.