Smått plock

När inte sinnet räcker för nån djupare utsvävning funkar det bra att ösa ur sig lite av varje.

 • Jag fick meddelande om att mobilen fanns att hämta redan i dag. Det skulle ta tio dagar men dom klarade det på hälften av tiden. Man hade också hittat ett knasigt moderkort och bytt detta så nu ska allt förhoppningsvis jobba som det ska.
 • Snön är verkligen inte klar med oss!
 • Folk i trafiken … kan bli galen på vissa. Var fasen fick dom körkortet ifrån?
 • Jag har jobbat bara ett vanligt dagpass idag. I regel jobbar jag dygn alla onsdagar, utom en som inträffar var sjätte vecka och den förvånar mig lika mycket varje gång. När klockan blir fyra och jag ska gå hem och tillbringa en onsdagskväll i hemmasoffan. Hur gör man det?
 • Moppebilar … vem tänkte ut att det var klokt att ha små bilar som ser ut som vilken bil som helst med oövervakade sextonåringar vid ratten? Och med bilen full av kompisar i samma ålder. Och eftersom bilen ser ut som vilken bil som helst finns inget annat än nummerplåten som visar oss andra trafikanter att vid ratten sitter en förare med enbart moppekort. Och det är inte alltid man hinner notera nummerplåten. Den föraren behöver hantera trafiken på samma sätt som oss med ett riktigt körkort. Och där haltar det rejält. Tack vare min reaktionsförmåga och körvana är en av dessa bilar ännu intakt … unga män lär ska vara farligast i trafiken, och nu har vi en massa ungdomar i moppebilar mitt bland oss. Är det klokt det? Jag har sett flertalet exempel på att det är mindre klokt senaste tiden. Dom behöver mer utbildning!
 • Katterna driver oss till milt vansinne just nu. Dom tjatar om att gå ut, bara för att en kort stund senare tjata om att gå in och så ska dom strax ut igen. Typ om och om igen. Värst är det i gryningen. När man väcks av ett mjau som inte tänker ge sig vid tidsangivelser som innefattar noll fyra. Jag vill ha våååår. Så dom kan hållas ute som de behagar.
 • Det retar mig när radio och teve-folk kommer med pekpinnar som om vi vanliga är totalt utan fungerande hjärnceller. Det snöar idag, sa radiomänniskan i morse. Nähä! Så tänk på det fortsatte hon. Okej Nu tänker jag på snö eller vad vill hon. Jo, så du klär dig varmt och tänker på att det kan vara halt på vägen! Shit, jag som tänkte gå ut i shorts, högklackat och köra hundratio knyck hela vägen till jobbet. Tuuur att du sa!
 • Nu återgår jag till stickningen!

3 reaktioner på ”Smått plock

 1. Mopedbilar? Hur ser de ut? 15 åringar får köra sådana? Det är ju värre än här i USA där min 15 åring har körtillstånd och kör våra bilar, men alltid med en vuxen i passagerarsätet!

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.