Idag

Idag postade jag den stickade islandströjan till Brorsan. Klurigt det där med att posta nåt. ”Hur vill du skicka det?” Tja … ”Som brev eller paket?” förtydligade kassörskan då. Tydligen är det billigt och osäkert att skicka brev. Inte säkert att dom kommer fram. Fram vill jag verkligen att tröjan jag stickat ska komma! Så jag valde då det dyrare paketalternativet. Nu när hon ändå stod där och jinxade. Då ska det väl förhoppningsvis komma säkert fram då.

Idag hämtade jag också ut nytt garn till nästa tröja. Nu är det BrorsDotterns tur. Beställde garnet i hennes eget färgval i går på eftermiddagen! Och kunde redan nu hämta. Alltså påbörjar jag islandströjanummer sex strax.

Idag lyste vårsolen in genom fönstren med full kraft. Jag tycker som sagt inte så mycket om att ha den inne i huset. Drar ner rullgardinerna. Men trots solen var det riktigt kallt ute, inget som alls lockade till utevistelse.

Idag borde jag ha kört omkring med dammsugaren lite. Det är så själva den vad mycket damm den där solen hittar. Ytterligare en anledning till rullgardinen. Då slapp jag se vad jag borde ha gjort.

Idag har jag varit helt ledig. Då brukar jag börja dan vid teven med kaffe och en stunds stickning. Liksom hasa runt i morgonrocken ett tag. Himla skön start på en dag. Resten av veckan, inklusive helgen, är jobbdagar/nätter så jag kunde få unna mig en slö start.

Idag börjar äntligen mitt favoritfavoritprogram på svt. Trädgårdstider. Det är så otroligt trevligt. Långsamt och skönt tempo. Massor av trädgårdsinspiration och tips och råd därtill. Jag kunde inte hålla mig! Tittade på avsnittet redan i morse eftersom det är möjligt via svtplay. Men det kan mycket väl hända att jag tittar en gång till när det sänds också.

2 reaktioner på ”Idag

  1. Är du också en av Ernsts beundrarinnor? Han blev presenterad av min syster åt mig via TVn senast jag var på hembesök. Såg inte riktigt orsaken till kvinnors hängivenhet…. 🤔

    Gilla

    • Nja, beundrarinna är väl att ta i, men jag brukar titta på hans program och blir inspirerad ibland. Trädgårdstider på svt är dock ett program helt utan Ernst. Men med ett gäng andra trevliga inspiratörer. Väl värt att se!

      Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.