Lördagsmys hela dan

Nåja, om jag bortser från det omysiga i att bli väckt av en jamande katt alltför tidigt och ha svårt att somna om efter utsläpp. Då har dan varit långvarigt lördagsmysig.

Först morgonkaffet. Det fick jag bara kort sällskap till. Maken skulle iväg på nån slags motormys på annan ort så han var iväg redan innan jag druckit ur första koppen.
I egen regi hyrde jag en film att starta dan med. A star is born. Den har jag hört så mycket om och den har belönats med en del priser också. Nåja, jag var inte överförtjust. Den berörde mig inte riktigt. Visst, musiken var väl bra, bitvis i alla fall och bra skådespelare också. Men tja, den lämnade mig oberörd. Men jag satt kvar, i min morgonrock, drack mitt kaffe och jobbade på med stickningen.

Det är Brorsan islandströja som närmar sig färdig nu. Det roliga oket är mer än halvvägs och innan kvällens mello är avgjort kan tröjan mycket väl vara snudd på klar. Och fin blir den!
Jag har inte stickat hela dan. Tog en rask promenad när filmen var slut (ogillade verkligen slutet på den).
Det har snöat några dagar igen och nån liten minusgrad var det. Men superskönt!

Det är en del vår i luften ändå, trots nysnön. Tids nog.
Efter promenaden skottade jag lite och sen gick jag in till stickningen.
Maken kom tillbaka strax därefter och då åkte vi på en, vad det skulle visa sig, lite klen retromässa. Där gjordes inga stora fynd.
Istället åkte vi och köpte lite snabblunch och så hem igen.
Eftersom det stundade mellofinal tillagades en smaskig tacopizza. Sen soffhäng resten av kvällen. Och stickning såklart!

Och ja. Bästa låten vann i år.

3 reaktioner på ”Lördagsmys hela dan

  1. Efter att jag läste ditt inlägg måste jag ju helt klart se på finalen i Mello. Blev klar vid 1 tiden på natten och då skippade jag röstningen! Jag håller med dig- rätt låt vann! Och det skulle inte förvåna mig om den tar hem hela kalaset i maj….! 🤔😃

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.