Just idag

Behövde vintern alltså göra ett nytt ryck. Det började snöa vid midnatt och det snöar än. Egentligen skulle det inte spela nån roll alls, jag var beredd på mer vinter. Men just idag lovade vi hämta Dottern på Arlanda. Hon landar i kväll efter två mycket intensiva veckor av jobb i Polen och vi tyckete hon skulle slippa ta tåget hem. Trött och sliten som hon är. Så ja, snön hade gärna fått vänta till i morgon.
Det är rejält vinterväglag, i alla fall här. Kanske byts snön till regn längre söderöver? Dessutom ymnig trafik. Ett sportlov som är slut orsakar att många ska hem igen. Vi lägger oss i kön och tar det varligt. Låter stressbilisterna vina förbi i omkörningsfilen. Vi är ute i god tid och behöver inne pressa på. Har bara en och en halvtimmes körning så det blir säkert bra.

2 reaktioner på ”Just idag

  1. Hoppades ni kom fram och hem lyckligt och hittade en Dotter där på Arlanda! I sommar får jag gästa Arlanda som hastigast på väg längre österut mor Vasa och sedan ’good ol’ Jeppis’! 😃

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.