Bara för att jag är värd det

Så slank jag in på favoritbutiken idag. Jag behövde ett puder, kom ut med en hel påse grejer. För jag kom också på att den där scruben var nästan slut. Och så får man medlemsgrej vid viss summa …så det blev en ansiktsrengöring dessutom. Och så fick jag en duschskum och handkräm av olika slag på köpet. Bra deal tyckte jag. Smart drag av butiken. Men jag gillar deras produkter, så jag är nöjd ändå! En hel påse med lukta gott!

2 reaktioner på ”Bara för att jag är värd det

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.