Bildligt talat

Jag grunnade över de frimodigt nytillkomna växterna runt päronträdet i våras. Men ju högre de växte sig desto säkrare blev jag. Klart det är Krolliljor! Nu har de också slagit ut och bevisar sig! Dock säger de inget om var de kom ifrån men jag är glad över dem, så det gör inget.

Jag fick hem ännu en muminmugg en dag. En specialare som inte säljs här. Med motiv från min favoritsaga om det ensamma lilla Knyttet som söker tröst och hittar ett Skrutt. Det var en fröjd att packa upp den muggen!

Bar hem en kasse favoritprodukter och dofter häromdan. Rituals är beroendeframkallande! Och så fick jag en present på köpet. Smart drag … ännu en doftrik serie att vilja ha mer av.

Köksstolarna har fått nytt tyg på sitsarna. Piggade upp med ett modernt tyg på de gamla stolarna. I favoritkulören dessutom. Loppisfyndad stuvbit som räckte till alla stolar.

Apropå loppisfynd så blev sett tillslut en sjal av garnet jag köpte på loppis i vintras. Tio små helt oanvända nystan i en glänsande grön färg. Det var ett vackert garn som jag lade upp på stickan. Och det blev en redig sjal med njutningsfullt långa fransar. (som bör hållas på avstånd från Katten som älskar att tugga på fransar av alla de slag)

Och strax är det helg!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.