Vandringsblogg

Nu var det nån dag sen och dagarna har bara rullat på sen jag kom hem… men jag kommer att återkommer till den där vandringen bara för att jag skrev lite dagbok och vill ha det på pränt för min egen del mest.
Vandring i naturen över lag och i skogen i synnerhet är så otroligt helande på alla sätt och vis. Inte för att jag var speciellt trasig innan heller men efteråt är jag extra hel och harmonisk.
Skåne har verkligen också tagit mig med hull och hår liksom. Det finns ännu stora delar av den där Skåneleden som är outforskad för oss och jag är rätt säker på att vi återvänder.
Utvärderingar är alltid bra. Den här gången kom jag fram till att jag behöver en större och stadigare ryggsäck och att det fanns saker jag velat ha med i ryggan men inte fattat hemma när jag packad den. Det fanns också saker jag kan ta bort kanske. Men klädmässigt kände jag mig rätt trots att det blev ganska varmt med långbyxor och kängor. Men det är lätt hänt att kliva snett eller riva sig på benen i diverse buskage eller vassa stenar. Kängorna är en nödvändighet för stabilitetens skull, jag hade inte velat vara utan dem. Bitar av leden var svårvandrad minst sagt.
Nåja, med detta sagt bläddrar jag fram mina dagboksanteckningar och återkommer!

2 reaktioner på ”Vandringsblogg

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.