Nu bär det av hemåt

Vi var rätt stela i benen i morse. Alla milen hade satt sina spår. När vi knatat oss tillbaks till Torekov längs strandleden i går stod stegräknaren på 20 kilometer igen. Det var trötta men nöjda vandrare som satte sig i bilen igen. Vi handlade med oss varsin pizza som smakade grymt. Ett par glas vin till och en dusch på det. Sen var vi redo för sängen. Orkade inte ens se eurovisionsgrejen på tv. Tack och godnatt bara.
Efter frukost städade stugan efter oss och åkte. Tillbaka till Hovs Hallar som vi passerade under fredagens vandring. Då orkade vi inte ta oss ner till stranden eftersom vi hade långt kvar att gå då. Men nu klättrade vi i bergen som om inga mil fanns i benen längre. Solen och havet. Mäktiga stenformationer och vi hade all tid i världen. Satt på varsin sten och bara var. Landade lite i allt vi sett och upplevt. Jag hade med lätthet kunnat sitta där resten av dan.
Men vi tog oss uppför branten igen. Jag bytte vandringsbrallor och skor mot somrigare plagg och flipflops. Vi köpte glass och njöt lite till. Sen var det dags för bilen. Hej då Skåne! Det var fantastiskt!

3 reaktioner på ”Nu bär det av hemåt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.