Idag snöar det!

Vintern tog ett redigt krafttag och blåste omkull all vårlängtan med en halvmeter snö. Minst. Jag skottade när jag kom från jobbet. Jag skottade igen ett par timmar senare och ännu en gång på det. Dessutom borde jag ta mig an snön ytterligare en gång i kväll.
Och den är blöt och tung den här snön! Skulle möjligen vara lättare att skyffla cement.
Jag kör snöskyffeln framför mig och orkar inte lyfta den för att hyva iväg snön i periferin. Kan bara försöka tippa av den så att garageuppfarten minskar för varje skottning. Och så sitter snön dessutom fast på skyffeln så jag måste dunka den på högkant i backen varje gång för att försöka skaka den snöfri. Det går sådär. Mest orsakar det ilska och irritation.Snöandet ser ut att fortsätta även i natt och i morgon. Åtföljt av kallare grader. Alltså borde jag verkligen gå ut och skotta igen. Fryser den här blöta snön blir det verkligen cement. Och väderrapporten snackar verkligen om kalla temperaturer.
Snömängden är lite överväldigande så här mitt i allt.
Men vackert är det! Helt monokromt och helt andetagande!

3 reaktioner på ”Idag snöar det!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.