Innan ljusen tändes


Tjejträffen har rullat runt ett varv och det var min tur att agera värdinna igen.
Menyn hade jag planerad sen länge och efter dagens jobb åkte jag och handlade vad jag behövde. Sen hem och påbörja för att ha allt klart när Tjejerna anlände vid sjutiden. Jag gillar att lägga krutet på dukningen (förutom matlagningen så klart) och hade köpt rester av julens hyacinter på rea. Endast vita. Klippte bryskt av dem och stoppade ner dem i oasis och band ett sidenband omkring. Och så ställde jag det mitt på bordet och arrangerade ljusen och allt annat därefter. Vitt, blått och silver. Hällde upp vin i fina karaffer och lagade sen maten.
Jag bjöd på en klassisk Biff Rydberg och sallad. Till efterrätt blev det en Pavlova med passion. Gott alltihop. Trivsamt umgänge och mycket prat i vanlig ordning.
Nu är kvällen sen, allt är undanplockat och diskat. Som om inget hänt. Det är dags att sova!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.