Varför inte en LörDagens?

Jo precis! Passar perfekt.

LörDagens syssla: Det var bestämt redan innan så vi visste vad vi hade att förhålla oss till. Först en stund kaffe i lugn och ro i bibblan. Sen var det dags att göra nytta. Jag har skaffat oss jobb här hemma igen genom att anse att källaren behöver en röjning. Så vi gick lydigt ner och röjde …

LörDagens vänner: Mitt i röjningen trillade ett chattmeddelande in. Med en fråga om vi har kaffe! Klart vi har kaffe och det var alltför länge sen vi sågs. Så vi lämnade källarröjet med glädje och tog emot spontanbesökande vänner och drack kaffe i köket istället. Mycket trevligare!

LörDagens katter: Ja att det är helg är inget dom där två tar hänsyn till! Noll sex tio sa nån Mjauu med större bokstäver än dessa. Bara att kliva upp och göra det enda möjliga i det läget. Släppa ut. Sen kunde jag inte somna om. Snurrade runt en halvtimme men ingen sömn återfanns. Så jag klev upp, drog på min fina nya födelsedagspresentmorgonrock och fixade kaffe och slog mig ner i bibblan. Rätt skönt det med. Jag hade ändå sovit klart tydligen.

LörDagens bästa: Den där känslan av all tid i världen! Att man bara kan fylla dagen med precis vad man vill, ta det som kommer i ens väg och ha utrymme för allt möjligt spontant.

LörDagens känsla: Det blir bra det här! Skönt att ta tag i röjning av saker och ting i gömmorna och få lite sån ordning också! Ska man tro Feng shui är det viktigt att ha ordning även i gömmorna. Det resulterar i ett ordningsammare sinne också tydligen. Tänk så ordningsfylld jag ska bli när det där är klart 😄

LörDagens film: Vi är mitt uppe i en ny vända med Harry Potter. Såg den första på nyårsdagen och idag kom turen till nummer fyra. Jag får inte nog av dom där. Bästa sortens verklighetsflykt!

LörDagens mat: Inget storslaget. Bara nåt enkelt och snabbt. Men gott var det.

Och därmed är lördan typ slut. NattiNatti

2 reaktioner på ”Varför inte en LörDagens?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.