Bokskogens lovsång!

Svägerskan hade hittat en annan väg tillbaka till bilen efter Nimisbesöket som ledde till en vacker plats. Hon tyckte vi behövde se den! Hennes beskrivning gjorde att jag genast höll med. Så när vi fikat klart packade vi ihop och gick en sväng till. Det var alltså en bokskog! Med enorma stora träd, mäktiga stammar med lövverket högt ovanför oss. Bergakungens sal. Måste det ha varit!
Har du aldrig vandrat i en bokskog. Se till att göra det! Jag skulle vilja besöka bokskogar i alla årstider. Se skiftningarna. Men nu har jag åtminstone sett höstens ankomst. Löven på marken, mossan, den mjuka mörkgröna mossan. Som beklär stammar och stubbar och stenar. Grenarna med sina nästan svävande lövverk. Jag låter bokskogen tala till dig via mina bilder. Själv bär jag den med mig hädanefter. Inpräntad i sinnet. Sen satte vi oss i bilen och lämnade den här typen av natur för en helt annan!

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 reaktioner på ”Bokskogens lovsång!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.