Hur bor vandrare?

Svägerskan hade hyrt oss en stuga på en camping i Mölle. Vi hade alltså typ en timmes körning från Söderåsen innan vi var framme för boende. Det hade smått börjat skymma när vi passerade genom bommen på campingen och letade upp den stuga som tilldelats oss. En liten röd! Med plats för oss alla. Vi kollade läget först, sen bar vi in alla grejer och packade in medhavd mat i kylen.
Det var en jättefin stuga! Ett sovrum med dubbelsäng, den passade såklart Brorsan och Svägerskan. Det andra rummet var kombinerat kök och allt annat. Soffa, matbord och våningssäng. Teve fanns också. Jag tog mig an våningssängen och hade förvaring däruppe och sov därnere.
Stugan innehöll också praktiskt nog både toa och dusch. Ingen spa-anläggning direkt men fullt dugligt!
Brorsan och Svägerskan hade packat med sig all tänkbar mat. Jag hade packat med vin och whisky. Schysst fördelning! Det vi hade missat var att Mölle var en minimal sommarort! Vi hade planer på att handla något snacksigt till kvällens stugmys och tog bilen in till centrum.

Först parkerade vi vid hamnen och strosade lite på piren. Det var grått och ruggnigt, småduggade lie också. Men det var ändå fullt möjligt att föreställa sig hur vackert där antagligen blir en sommardag med mängder av turister och fina båtar.

 

Nu var vi relativt ensamma och frös, så vi satte oss i bilen igen. Åkte runt och letade affär. Insåg efter ett tag att det inte fanns någonstans att handla! Vi hittade ingen endaste affär och inte ens en liten mack. Stugmyset blev alltså relativt snacksbefriat. Men vi hade trevligt ändå och det fanns annat att äta! Natten blev rätt skaplig, utom att det var varmt och min säng knarrade rejält när jag vände på mig. Men vi vaknade pigga och muntra ändå nästa morgon!

Vandrare har en del utrustning också. Som till exempel skor!

2 reaktioner på ”Hur bor vandrare?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.