Det börjar bli dags

Jag har en packning att ta itu med idag!
I somras när Svägerskan kom med sin fråga om långvandring via chatten kändes Oktober på behörigt avstånd. Nu är Oktober i allra högsta grad närvarande, trots att den snarare beter sig mer som November. Men det var inte det jag skulle orda om.
Vi ska alltså dra till Skåne på Vandring på fredag! Jag och Brorsan och Svägerskan. Dom har gjort det förr. Har vanan inne och vet vad de ger sig ut på. För mig är det i princip premiär. Jag har testvandrat under en dag. Och jag har testvandrat hemmakring i olika antal mil. Testat packning och utrustning av olika slag. Samlat på mig det man behöver. Men att vandra en hel helg, det blir helt nytt!
Idag behöver jag ta tag i all packning, för i morgon tillbringar jag hela dygnet på jobbet och på torsdag ska jag vara resklar. Det ska vara packning i packningen liksom. Ryggsäcken och vandringsutrustningen givetvis, bra kläder för alla slags väder. Jo. Jag hoppas vi slipper regn ändå, det blir som mycket enklare och trevligare då. Dessutom behövs också grejer för övernattning och resande. Jag släpar alltid på lite extra … är en känslig typ och tar givetvis med mig både täcke och kudde till stugan. Vill sova skönt i egna grejer. Har problem med sånt okända människor sovit i och vill helst inte tänka på madrasserna i främmande sängar. Men nån madrass kan jag såklart inte släpa med. Turligt nog åker vi bil, även om en liten hund ska ha plats men jag sitter på täcket om inte annat, för det måste med!
Svägerskan är i full gång med matplaneringen för dessa våra vandringsdagar. Vi kommer att äta gott där på vandringsleden kan jag meddela! Liksom efter vandring i den hyrda stugan till kvällen. Jag planerar också för det som behövs på vandringsleden och lite kvällsmys i stugan efter dagsetapperna. Påbörjade därmed en lättsam stickning att ha för händerna både under bilresa och kvällsmys och packar också ner en god whisky att slappa med efter vandring. 🙂 Vad mer kan man behöva?! Nä, jag måste ta tag i det där nu så jag får ihop allt och lite till!

2 reaktioner på ”Det börjar bli dags

  1. Det där blir nog bra,hoppas bara att vädret blir bra utan regn och bara sol.Ser framemot att ses på torsdag,ta det lugnt och kör försiktigt.Kanske Jennika är med också det vore kul.Kram

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.