Nämen … sommar?!

I morse möttes jag av en sommarmorgon! Ljum temperatur, svag vind och solen glittrade sig i trädtopparna. Som om den ville säga: Idag ska ni få se på … sommar! Och jag trädde fötterna i ett par välanvända sommarskor och klev ut i gräset. NattSniglarna hade lämnat spår på trallen och stengången, daggen hade redan torkat och en mängd fåglar kvittrade för fullt. En ekorre svingade sig glatt från en tall till en gran till en björk och en katt smög i buskarna. Det var så där som i en sång om en perfekt sommar!
Jag satte mig mitt i solstrimman i min hammock och tänkte på en konstig dröm jag haft. Den hade gjort mig ruskigt irriterad och lite av den känslan hade jag med mig ut. Den passade illa med omgivningen. Och jag tog ett djupt andetag och släppte ner axlarna och andades in av all semester som återstår och sommaren som åtminstone idag gjorde oss sällskap.

Idag vill jag ingenting! Bara låta mig styras av en impuls, landa där jag hamnar med det jag råkar hålla i. En tidning, en mobil, en sekatör, en spade. Det kan bli hur som helst när sommaren anlänt!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.