Och plötsligt är jag här och hänger igen

Ett halvår senare typ.
Jag har grunnat. På detta bloggande en tid, och kommit fram till att det saknas! Jo, så är det!
Först kändes det skönt att slippa. Under tiden skrevs en del annat. Ganska fritt och opretentiöst i både block och dokument.
Sen kom en tanke om ett nytt bloggande, fast på ett annat sätt och kanske ändå någon annanstans. Jag undersökte alternativen men inget riktigt fastnade. Jag provskrev lite men det var inte riktigt rätt ändå. Vad skulle bli bättre av ett nytt ställe?
Här ligger ändå det mesta av mitt bloggande samlat. Varför överge det? Ser inte riktigt vitsen med det. Om jag ändå ska fortsätta kasta ut blogginlägg om lite av varje kan det väl lika gärna vara här?
Jag lät tiden gå. Obeslutsam. Ändå ingen brådska. Ett mail om blogg100-utmaningen kom till min mailbox och det kliade lite i tangenterna. Men jag avstod i alla fall.
Maken sa en dag att det var trist att jag slutat blogga. En del andra har också kommenterat saken. Spätt på min egen tanke. Jovisst är det lite trist. Hjärnan och sinnet fortsätter envist att tänka ut och formulera inlägg som jag oftast inte skriver ner. Slösaktigt. Så tja, plötsligt hittade jag mig här igen. Känner mig som hemma.
Manifesterar detta mitt så hastigt påkomna beslut med ett temabyte och rensar lite, fräschar upp lite. Vädrar ur instängdheten. Ny luft liksom. Lite som att öppna upp ett sommarhus efter en lång vinter.
Ja, jag är innanför dörren igen, för att fortsätta på denna metaforiska ryamatta. Vet inte riktigt vart det leder mig och vad jag vill. Men det får väl visa sig. Det som blir det blir.
Jag kanske blir rätt ymnig ett tag. Och jag kanske blir så där seg och sällsynt igen. Jag kanske återuppfinner oviljan och drar mig tillbaka på nytt. Men hur det än blir har jag just vänt på stängt-skylten och skrivit ett nytt inlägg. Det tycks vara öppet igen.

6 reaktioner på ”Och plötsligt är jag här och hänger igen

  1. nä o inte menade jag att du skulle känna dig pressad att skriva, ville bara säga att du var saknad.

    Gilla

  2. Jag är lite långsam med att uppdatera mig här, men det är faktiskt ditt eget fel. Jag var in massor med gånger i början, med förhoppning om att du skulle komma tillbaka men tji fick jag. Hur skulle jag då kunna veta att du plötsligt gjort just det? *haha*
    Kul att du är tillbaka. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.