Tack för mig.

Jo. Faktiskt.
Förra året var detta bloggande klumpvis. Ibland mycket men alltför ofta och alltför länge alls ingenting. Oskrivna bloggar är lika trista och sorgliga som otända sterarinljus. Allt dammigare, allt mattare, allt blekare. Tillslut har man glömt att de står där i sin ljusstake i nån sorts sparsamhet.
Den här bloggen har nått vägs ände.
För tillfället får den ligga kvar som den är. Kanske tar jag en dag bort den helt. Kanske jag en dag återvänder till den om känslan för den förändras. Kanske dyker jag upp igen i annat format. Det vet jag inget om just nu.
Tack för att du läst, kommenterat och kanske gillat det jag skrev.
Tack för mig!

3 reaktioner på ”Tack för mig.

 1. Va tråkigt för mig (oss) som kikar in här då å då.
  D du skrivit har ja uppskattat, d e på nå vis mysigt å krypa in i nån annans vardag..
  Men ja förstår dig, allt har en ände, så även bloggande.
  Min egen finns kvar men ja har inte skrivit på länge heller, appen gjordes om å ja orkade inte strula å lära mig så ja tog bort appen å la IOM d ner skrivandet..
  Tack för de texter du delat me oss.
  På återseende 😘

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.