4 reaktioner på ”Dagens bild

 1. Härligt att få flytta in till något eget! Jag minns när jag fick min första ”riktiga” lägenhet. Hade bott inneboende och med vänner fram till dess. Det var helt magiskt att inse att jag själv fick bestämma allt!

  Gilla

  • Så kände jag också! Nu flyttar hon till sin tredje helt egna lägenhet men denna är större och mer permanent är de båda andra som varit andrahands och boende på grund av studier. Tillbaka i hemstaden igen också. Det gillar jag!

   Gillad av 1 person

  • Mycket trevlig utsikt, egen uteplats till och med. Skönt efter att ha bott i betongen i Göteborg ett par år utan att ens ha en balkong eller nån sorts innergård. Och ja, bara nån minut från hemknutarna 😀 Det är det bästa, tycker i alla fall jag och Maken.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.