Har inte tid

Med nåt annat än stickningen! Jag stickade klar mitt projekt väska nyligen. Det blev precis som jag tänkt. Jag fick ihop en väska helt efter eget huvud och sydde i foder och gjorde handtag och till och med en toffs.

Som vanligt blir det så tomt i händerna när stickningen är klar. Och jag hade ingen aning om vad det skulle bli härnäst. Så slank jag av en slump in på en garnaffär en dag när jag hade tio minuter att slå. Skulle inte ha nåt. Men kom ut med ett milt färgat ullgarn från Öland och ett mönster. Ett fantastiskt garn som är så himla härligt att ha i händerna och nu har jag inte tid med nåt annat än stickningen igen.

5 reaktioner på ”Har inte tid

 1. Snygg väska. 😀
  En kompis till mig syr tygväskor och hon gör små ”pungar” att ha mynt och nycklar i som hon sedan fäster på samma vis som du har din tofs. På det viset blir det mycket lättare att hitta dem. 🙂

  Jag tar gärna en väska, halsduk eller poncho om du någon gång får slut på projekt. 😉
  Kram!

  Gilla

   • Ett tips är att göra den i lite grövre tyg eller som min väninna, att göra den i vaxdukstyg så att den är rejält hållbar och att göra botten lite hårdare så att den håller formen och det är lättare att hitta saker i den. 🙂
    Tack! 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.